RSG Zuidlaren
Ritmische Gymnastiek
Peutergym
Nijntje diploma
Lestijden
Coronaregels
Agenda
Nieuws
Foto's
Filmpjes
Gastenboek

 

AGENDA

Algemene Ledenvergadering 16 november 2021!

Op 16 november houden we de Algemene ledenvergadering van RSG Zuidlaren.

Iedereen is van harte welkom in MFC de Ludinge vanaf 19.30 uur. 

Heb je vooraf vragen of wil je iets aan de orde brengen, neem dan contact op met het secretariaat (geraldehooijer@telfort.nl).

 

Graag tot 16 november!

 

Wedstrijddata 2020-2021

 DATA wedstrijden selectie.

Na de zomervakantie worden er verschillende wedstrijden gehouden, voor de 1e divisie en groepen ( alle niveaus) landelijk en in de districten voor de 2e en 3e divisie. De data zijn bepaald door de landelijke werkgroep. Dit omdat er ook cursussen worden gestart in het najaar. De volgende weekenden blijven over voor de districten om wedstrijden te organiseren.

De eerste wedstrijd op 2 oktober 2021

De tweede wedstrijd op 6 november 2021

De derde wedstrijd op 4 december OF 18 december 2022. De wedstrijd van 18 december is door de KNGU geannuleerd. 

Op dit moment zijn alle verenigingen in ons district aan het kijken waar op deze data een sporthal vrij is. Dus er is nog niet bekend waar de wedstrijden zijn. (Maar wel in Groningen/Friesland of bij ons in Drenthe - Zuidlaren)

 

Informatie over de EERSTE WEDSTRIJD 2 oktober 2021

Deze wedstrijd is zowel voor de 3e als de 2e divisie. Je mag meedoen met maar 1 oefening. Dat kan een individuele oefening zijn, maar het mag ook een duo oefening zijn. DUS OF INDIVIDUEEL OF DUO. Dat geldt voor alle leeftijdsgroepen! Je moet dus aan Ilse doorgeven wat je wil doen VOOR DE ZOMERVAKANTIE!!!!! ( in de zomervakantie wordt bekeken of het haalbaar is om de wedstrijd zo te laten doorgaan)

Stel nu dat je na de zomervakantie eigenlijk een categorie hoger zou moeten meedoen, dan hoeft dat niet ! Een pre-junior die na de zomervakantie eigenlijk een junior is, mag nog meedoen met de pre-junioren. Dat geldt voor alle categorieën.

 

 

Informatie over de tweede WEDSTRIJD 6 november 2021

Direct na de zomervakantie( voor 30 augustus) moet je doorgeven aan Ilse welke oefening of oefeningen je gaat doen ( zie hieronder)

3e divisie – alle categorieën mogen inschrijven met 1 oefening

Mini’s/benjamins/prejunioren mogen inschrijven met 1 oefening, dus 1 individuele oefening OF 1 duo oefening.

Senioren en junioren mogen inschrijven met 2 oefeningen. Dat kunnen twee individuele oefeningen zijn, of 1 individuele en 1 duo oefening.

Informatie over de derde WEDSTRIJD 4 of 18 december 2021

Benjamins/prejunioren mogen inschrijven met 2 oefeningen, dus 2 individuele oefeningen OF 1 duo oefening en 1 individuele

Senioren en junioren mogen inschrijven met 2 oefeningen en 1 duo oefening.

3e divisie /mini’s – wordt eerst bekeken hoeveel 2e divisie oefeningen er zijn. Maar in ieder geval inschrijven met 1 oefening.

Voor 1 oktober doorgeven aan Ilse wat je doet.

Niemand is verplicht om alle wedstrijden mee te doen. Mag natuurlijk wel. Iedere wedstrijd begin je dus opnieuw met je score. Er is dus geen finale. Nieuwe wedstrijd – nieuwe kansen. De prijsuitreiking gaat bij iedere wedstrijd per categorie en NIET per leeftijdsjaar.

Dan in januari en februari 2022 worden er geen wedstrijden georganiseerd. Op dit moment is de landelijke werkgroep de landelijke wedstrijden aan het plannen. Daarna wordt dit doorgegeven aan de districten en die gaan en kunnen dan pas plannen. Maar ga er maar van uit dat er ergens in maart de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen worden gehouden. En dan moet je dus wel in de juiste leeftijdsgroep meedoen!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

  

Voor de lestijden en rooster klik hier. 

 

 

 


Meer info? Mail naar  |  jansterken@hotmail.com